Saturday, December 24, 2011

Uitslag give-away en Twitterveiling Serious Request!

Ik zal jullie niet langer in spanning laten, en beginnen met de uitslag van de give-away :)
Het jongentjes pinguintje is gewonnen door Juliettejet! En voor het meisje kwam Priscilla (wijkhuijs) uit de bus. Gefeliciteerd allebei, en laat me even jullie adres weten, zodat ik ze naar jullie toe kan sturen. sokkieh (at) hotmail (dot) com.

Afgelopen week heb ik een paar wanten gedoneerd aan de Bossche Twitterveiling (al woon ik niet in Den Bosch, maar wel op Twitter hihihi), voor Serious Request.
Ze zijn verkocht voor het leuke bedrag van 12,50. Voor alle veilingitems bij elkaar is 1241 euro opgehaald, terwijl het streefbedrag 1000 euro was. Mooi resultaat! Er werd echt vanalles geveild, zoals een fietskoeriersdienst, stadswandeling met gids, leuke kaars, massage, canvas met stof en nog veel meer. Heel gevarieerd. Goed initiatief! Volgende week gaan de wanten op de post.
Mocht je ook belangstelling hebben voor een paar van deze romantische vingerloze wanten, laat het me dan even weten. Heb nog genoeg van dit garen om heel wat paar te haken! Het is ecru met een subtiel glittereffect. Kan met of zonder lint.
Zo, nu eerst Kerst.
Prettige feestdagen allemaal!

1 comment:

  1. Bedankt voor je berichtje..ik dacht echt dat het pakje bij Jokidoki wegkwam, jullie hebben hetzelfde visitekaartje en ik heb er verder eigenlijk niet opgekeken waar het vandaan kwam...sorry. Maar heel erg bedankt voor het leuke pakketje. De slinger hangt om een groot canvas met foto's van onze meisjes. De foto's zijn in zwart/wit dus het rode steekt mooi af!

    ReplyDelete