Tuesday, December 21, 2010

The Toy Society Christmas Drop

Het is weer kerst, en zoals elk jaar heeft The Toy Society weer de Christmas Drop. Vorig heb ik meegedaan, en zojuist heb ik mijn eerste kerstdrop gedaan voor 2010. Deze is in het locale winkelcentrum achtergelaten.
Een leuke pauw-amigurumi:


Toen ik 10 minuten later weer voorbij kwam, was hij al verdwenen. Hoop dat hij goed terecht is gekomen.

Voor de gelegenheid heb ik kersttags en kerstkaartjes gemaakt, met de gratis colab die je kunt downloaden op de Wacom Penscrappers site, in December (elke maand een andere kit). Deze kit heet Celebrate the Season en is gemaakt door Lucrecer Braxton, Michelle Coleman en Lori Barnhurst (een van mijn favoriete designers).
Als je de kaartjes/tags wilt hebben, even rechts klikken en opslaan.
It's Christmas again, and as every year The Toy Society has it's Christmas Drop. I participated last year, and I just did my first drop for 2010. This one was left at the local shopping centre.
A cute peacock-amigurumi (see picture above).
When I came along 10 minutes later, it was gone already. Hope it found a good home.

For this occasion I made some Christmas tags and cards with the free collab that you can download at the Wacom Penscrappers site. This kit is called Celebrate the Season and is created by Lucrecer Braxton, Michelle Coleman and Lori Barnhurst (one of my fav designers). This kit is free during December.
If you want the tag/card, just right click and save.

3 comments:

 1. Ha,ha...een kennis wees me zojuist op het toy society project en wil er ook aan mee doen,heb je nog ooit iets vernomen van je pauw,of wordt er niet verzocht met een briefje ze op een site te registreren?!?!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  ReplyDelete
 2. Nee, heb er niks meer op gehoord. Op geen van mijn drops trouwens, dat is wel eens een teleurstelling. Want er gaat inderdaad een briefje in met het verzoek om het even te laten weten op de website. Die briefjes en tags kun je downloaden via de website als je je registreert, en ik heb ze vertaald in het Nederlands, dus dat moet het probleem niet zijn. Ik hou me maar voor dat ze goed terecht zijn gekomen :), het blijft leuk om ze "stiekem" ergens achter te laten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat moet je dan inderdaad maar hopen,maar ik zou het best ook wel wat frustrerend vinden als mensen niet eens de moeite nemen even een reactie te plaatsen.Lijkt me inderdaad erg leuk....maar het zou nog leuker zijn en nog meer stimuleren als mensen ook n kleine moeite zouden doen,ha,ha...ik zou het geweldig vinden als ik zoiets zou vinden,zeker als je nog een klein kind zou hebben en er toevallig bij zou zijn,maar ja helaas is niet iedereen zo fanatiek als jij en ik zouden zijn,ha,ha...;-)

   Delete